COO-for-one-day


Wat kun je van mij als jouw COO-for-one-day verwachten?

 

Ik zie het vaak gebeuren bij start-ups: er zijn veel goede ideeën, er is veel energie om ze uit te voeren, de drive is groot, maar er zitten helaas maar 24 uur in een etmaal. Ook al werk je 7 dagen in de week 10 uur per dag (en écht: dat hebben veel ondernemers ervoor over), soms is het gewoon niet genoeg. Het lukt je niet alles te doen wat je zou willen doen, en je kunt dus je business niet zo laten groeien als je zou willen. Een COO inhuren zit er voorlopig nog niet in. Toch heb je structuur en ondersteuning nodig, en wel liefst van iemand die zelf ondernemer is geweest en totaal snapt wat het betekent om altijd in de vierde versnelling te werken. Want oh ja, ik had nog niet genoemd dat ondernemers vaak briljante ideeën hebben, maar even zo vaak de efficiency en gestructureerdheid missen om het werk goed te organiseren. Waardoor ze uiteindelijk méér werken dan nodig zou zijn. Ik help je structuur en orde aan te brengen in je business en kan je bijstaan in alle onderdelen van je onderneming. Ik werk niet alleen snel en geordend, maar ben ook creatief, enthousiasmerend en heb áltijd een oplossing. En ondertussen ben ik op die ene dag in de week ook nog je sparringpartner.

 

Tarieven

 

Per dagdeel van 4 uur hanteer ik een tarief van € 395,- excl. btw en reiskosten.